Wat doen wij

Wat doet de Stichting Sintcentrale nou zoal? Wij zijn de agenda beheerder van Sinterklaas! In de korte tijd dat Sint en zijn pieten in Nederland zijn, heeft de goedheiligman het ontzettend druk met allerlei evenementen en bezoeken. Vanwege zijn leeftijd hebben wij besloten de Sint een helpende hand toe te reiken.

Intochten

Sinterklaas is ieder jaar weer onder de indruk van massale opkomst aan kinderen tijdens zijn aankomst in onder andere Veendam en Appingedam. Met veel plezier zorgt de Sintcentrale voor alle aankleding, podia, licht en geluid, en zorgen wij ervoor dat alle pieten er op hun paars best uitzien. De stoomboot ziet er fantastisch uit, Americo is er helemaal klaar voor en onder begeleiding van muziek, diverse voertuigen en grote getale Pieten maakt de Sint zijn entree.

Bedrijfsbezoeken

De Sint is een hard werkend man, en is daarom ook altijd enthousiast om Sinterklaas feesten van bedrijven of instellingen te vereren van zijn aanwezigheid. Samen met een stel ondeugende pieten maakt de Sint er een feest van! Met show, muziek en kilo’s strooigoed vermaken de pieten zich kostelijk met de kinderen, en de Sint grijpt dan ook graag de mogelijkheid om met de kinderen te praten en ze wat leuks te geven.

Sint op school

De pieten academie in Madrid is een gekkenhuis, want alleen met een pieten diploma mag piet met de Sint mee naar Nederland. Onderwijs vindt Sinterklaas erg belangrijk, en bezoekt dan ook maar wat graag scholen en onderwijsinstellingen. De Sint en zijn Hoofdpiet bezoeken graag iedere klas of groep, en horen graag de leukste verhalen van de kinderen. De pieten denken echter dat ze op de pieten academie zijn, en vinden spelen en gekke dingen doen veel belangrijker, wat ze ook zeker op de Nederlandse scholen zullen doen.

Vraag naar de mogelijkheden via info@sintcentrale.nl  of neem telefonisch contact met ons op: 0598-750524

Sint bij u thuis

Dat Sinterklaas graag pakjes weg geeft op zijn eigen verjaardag is iedereen bekend. De Sint doet dit het liefste bij zoveel mogelijk gezinnen, en iedereen mag dan ook een plaatsje in zijn agenda reserveren op of rond 5 december. Uiteraard komt de Sint ook bij u thuis met diverse pieten die altijd in zijn voor een feestje! En bij feest hoort muziek, zang, dans en natuurlijk heerlijke pepernoten en cadeautjes! Via deze website kunt u zelf een plaatsje reserveren in de agenda van Sinterklaas in de korte tijd dat hij Nederland bezoekt. Of dit nu is voor een intocht, bedrijf, school of huisbezoek, de Sint en zijn pieten gaan graag op uw uitnodiging in!