Sinterklaasbezoek aanvragen

Na veel overleg en met grote teleurstelling moeten wij jullie helaas informeren dat de Sintcentrale Veendam dit jaar geen huisbezoeken zal afleggen. Daarom komen wij digitaal bij jullie thuis!

Zowel de corona maatregelen omtrent bezoek ontvangen in privé sferen, als de richtlijnen omtrent interactie tussen onze vrijwilligers en de bezorgdheid omtrent onze vrijwilligers, maakt een gezellig interactief bezoek helaas niet mogelijk. Wij begrijpen dat dit heel teleurstellend is en hebben vele opties bekeken, echter zijn er teveel beperkingen en risico’s die wij niet kunnen wegnemen om ook organisatorisch een bezoek te faciliteren.

5 december zonder Sinterklaasbezoeken is voor ons onmogelijk voor te stellen, waardoor we naar mogelijkheden zijn gaan zoeken om kinderen, ouders, opa’s en oma’s toch een boodschap van Sinterklaas kunnen geven. De pieten van Sinterklaas zouden namelijk de leukste pieten van Nederland niet zijn als ze hun avonturen graag met jullie delen in een video optreden, waarin ook Sinterklaas niet zal ontbreken. Sinterklaas zal het grote boek erbij pakken en digitaal met jullie bespreken of zijn grote boek nog steeds klopt.

Sinterklaas vult op deze manier het video optreden aan, waarbij de videoboodschap geheel gepersonaliseerd voor jullie gemaakt wordt op basis van informatie die jullie kunnen aanleveren. In totaal zal de opname 60 minuten duren welke wij toesturen via een download link, zodat jullie deze kunnen afspelen wanneer jullie willen en kunnen bewaren uiteraard. De kosten voor een videobericht bedragen €24.95. Lijkt jullie dit leuk, laat het dan vooral weten door een email te sturen met je contactgegevens naar boeking@sintcentrale.nl. Begin oktober komen wij in dit geval met het verzoek tot informatie aanlevering voor in het script, en ontvang je een factuur voor deze opdracht.

Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie vertrouwen in onze stichting en het begrip voor dit besluit. Wij komen indien mogelijk volgend jaar heel graag bij jullie langs om de magie van Sinterklaas fysiek weer te laten leven.

Naam

Adres inclusief postcode

Telefoon

Email

Soort bezoek:

Wanneer wilt u het bezoek laten plaatsvinden?

*Onze reactie kan tussen uw ongewenste mail belanden, controleer dit alstublieft

Eerste tijdsvoorkeur

Tweede tijdsvoorkeur