Stichting Sintcentrale Veendam

Al jaren zeer betrokken bij intochten & activiteiten van Sinterklaas


Sinterklaas is en blijft een vriend voor jong en oud!

Stichting Sintcentrale Veendam is al jaren zeer betrokken bij de intochten en activiteiten van Sinterklaas in diverse plaatsen in Noord Nederland. Al meer dan 20 jaar verzorgt de Sintcentrale de Sinterklaas intocht van Veendam, en daar is in de loop der jaren ook Appingedam aan toegevoegd.

In de korte periode dat Sinterklaas in Nederland verblijft, beheert de stichting Sintcentrale de agenda van Sinterklaas. Hierdoor is Sinterklaas in staat om vele scholen, bedrijven en ook huisbezoeken te doen, zowel in Noord Nederland, maar inmiddels ook in diverse andere steden in de rest van het land. Daarnaast heeft de Sintcentrale de laatste jaren veel extra activiteiten gesteund omtrent het feest van Sinterklaas. Zo hebben diverse vrijwilligers meegewerkt aan commercials, shows en bioscoopfilms.

Met meer dan 300 vrijwilligers gaan wij ook dit jaar Sinterklaas ondersteunen in al zijn activiteiten en beloven dat ook dit jaar Sinterklaas weer op gepaste en feestelijke wijze zal worden ontvangen in diverse steden, op scholen, bedrijven en zelfs bij u thuis!

Sinterklaas bezoek aanvragen  aanvragen